Universe Induced Energy (UIE)


Energy Touch...


Energy Cream...


Black Jade...

 

Universe Induced Energy er livsenergi fra solen. Energien kommer fra solen og strålingen kalles "Ultra Maroon" på fagspråket. Denne energien har en frekvens på 4 - 16 Hz (Hertz), noe som passer godt med deler av kroppens frekvens, som er på 6 - 14 Hz.

Strålingen fra solen har best effekt rett før soloppgang. Da forstyrres den ikke av synlig lys og andre former for stråling (infrarød, ultrafiolett etc). K-Link har klart å overføre denne energien til sine UIE produkter (tidligere BAE produkter). I Norden lanserer vi tre av disse produktene nå i høst.

Energy Touch
Dette er en tynn gullfolie forseglet i et plastomslag. Den kan brukes både på mat og mennesker. Grønnsaker, frukt, kjøtt og fisk kan holdes ferske lenger ved å legges sammen med Energy Touch.
Ved bruk direkte på kroppen vil den kunne bidra til å redusere smerte og ubehageligheter ved at den normaliserer kroppens funksjoner.

Energy Cream
Dette er en hudkrem for kvinner og menn. Den kan brukes både på kroppen og i ansiktet. Energien i kremen bidrar til å gjøre huden frisk og naturlig.

Black Jade
Dette er en penisring med UIE som kan bidra til å forsterke det mannlige kjønnsorgan. Den finnes i tre størrelser (L, XL, XXL) og er laget av naturlige råvarer.

 

 

This website is best viewed in 1024 x 768 resolution.
Copyright © 2004 K-link-norway.no