Frisk på naturlig vis av Oddvar Forsberg
Pris: 175 nok

I denne boken forklarer forfatteren på en enkel og lettfattelig måte, årsaken til det meste av våre sykdommer og lidelser. Han hevder at vi er inne i en alvorlig helsekrise, hvor maten vi spiser og moderne livsstil skaper et miljø hvor 80% av oss vil lide under alvorlige sykdommer og unødvendig tidlig død. Det haster med at vi selv tar ansvar for egen helse.

Du får en kortfattet beskrivelse av kroppens indre funksjoner, og råd om hvordan du kan bli frisk - hvis du er syk, og hvordan du kan holde deg frisk på naturlig vis. Kroppen er selvreparerende, selvforyngende og selvoppbyggende, hvis vi holder den ren ut- og innvendig, og nærer den med mat i dets opprinnelige, naturlig form. Om du følger noen enkle prinsipper, vil du kunne nyte et godt og aktivt liv - gjennom din ungdom og langt opp i din alderdom. All sykdom kan helbredes - på naturens betingelser.

Forfatteren har selv, gjennom mange år følt alvorlig sykdom på kroppen. Som 40-åring fikk han et lettere hjerneslag. Deretter slet han i mange år med komplikasjoner etter flere hjerteinfarkt, hvorpå det hele toppet seg med alvorlig angina pectoris og han havnet på Feiring hjerteklinikk for bypass operasjon. da legene fortalte at han sannsynligvis måtte foreta en utblokkering om 5-6 år, og at han måtte gå på medisiner resten av sitt lit, valgte han å ikke ta operasjon, men å forsøke alternativ behandling med urter. Han tok kontakt med en urtelege i USA, fikk tilsendt en stor eske med urter, lærebøker og 11 videofilmer. Etter to år med studier og intens behandling med naturens urter, kunne hans lege konstantere at han var fullstendig frisk - helt "mirakuløst".

Godt over 60 år, fortsatte han sine studier ved The School of Natural Healing, USA, først til Vitalist (ernæring for livskraft og vitalitet) og så til Herbalist (urtelege). Frisk og vital deler han nå sine kunnskaper og erfaringer med andre, og holder foredrag om helse i inn- og utland. Han bekrefter sin læremester, Dr. Christopher's utsagn: "Det finnes ingen sykdom som ikke kan helbredes"!.

 

This website is best viewed in 1024 x 768 resolution.
Copyright © 2004 K-link-norway.no